ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται στο χώρο σας ή στο κατάστημα σας, συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών Courier ACS


Χρόνος παράδοσης προϊόντων :
Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.servicepcspecialist.com, τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 12:00πμ, με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 1-2 εργάσιμες από την παραλαβή τους στο κατάστημά μας.


Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.


Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης ισχύουν για οποιοδήποτε τρόπο παράδοσης / παραλαβής έχετε επιλέξει.


Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία αποστέλλεται όταν όλα τα προϊόντα, που περιλαμβάνονται σε αυτήν, είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο, επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο +30 2155653798 δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας.


Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 10.00 - 19.00. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.


Όταν τα προϊόντα αναφέρουν ''διαθέσιμα'', ισχύει ο χρόνος παράδοσης που αναγράφεται στην παρένθεση.


Η servicepcspecialist δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση, που ο προμηθευτής έχει αλλάξει το απόθεμα του χωρίς καμία ειδοποίηση προς την εταιρία μας.

Η χρέωση μεταφορικών είναι 5€ πανελλαδικά για αποστολές βάρους έως 2 κιλά.
Πέραν των 2 κιλών επιβαρύνεστε επιπλέον με 1.5€ ανά επιπλέον κιλό.

Σε περίπτωση αντικαταβολής η επιβάρυνση είναι 2.50€ επιπλέον εφάπαξ.